Vpiši iskalni niz

Polaroid

Ime Polaroid se nanaša na izum, ki je spremenil svet tehnologije in optike – predvsem polarizirane leče.

Leta 1929, je znanstvenik Edwin Land izumil prvi sintetični polarizacijski filter. Gre za pravi preboj, ki je še danes osnova vseh izdelanih polariziranih očal, foto objektivov in zaslonov. Od takrat Polaroid še naprej raziskuje tehnologijo in nove oblike, razvija svoje strokovno znanje za doseganje še boljših rezultatov na področju zaščite oči, jasnosti vida in udobnega nošenja.

Skozi leta je Polaroid okrepil svoj ugled svetovnega voditelja na področju polariziranih leč in je ena izmed najbolj znanih in najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk očal.

Vsak par sončnih očal ima vrhunske Polaroid UltraSight™ polarizirane leče, ki zagotavljajo popoln vid, visoko zaščito in udobje.

Polaroid zajema različne kategorije izdelkov z različnimi cenovnimi razponi: polarizirana sončna očala, otroška sončna očala, sponke, sončne prevleke in tudi optične okvirje (samo izbrane države).

Polaroidna očala so od leta 2012 del skupine Safilo Group, svetovnega voditelja v optiki in tehnologiji leč, ki svoje izdelke distribuira po vsem svetu.

Danes je Polaroid ključna blagovna znamka za tiste, ki želijo nositi brezčasno slogovne in kakovostne leče v edinstveni kombinaciji tehničnih zmogljivosti in navdihujočega dizajna po odlični ceni.

Lastnosti:

  • Čiste linije, drzne oblike in trdni okvirji
  • Unikatne polarizirane leče Ultrasight™
  • Thermofusion™ tehnologija za boljši vid, brez bleščanja
  • 100% zaščito pred UV400