Vpiši iskalni niz

Boot Doc

Personalizirani, po vaši nogi oblikovani notranji vložki, ki razvajajo vaša stopala in obenem zagotavljajo odličen občutek pri različnih športnih aktivnostih. Posebna inovativna metoda analize stopal in produkti, ki izpolnjujejo zahteve vsakega posameznika, so glavne stvari, ki BOOT DOC ločijo od ostalih.

Prilagajanje, udobje in prispevek k športni uspešnosti so glavni cilji, h katerim stremimo. Da jih dosežemo, uporabljamo visoko tehnološke materiale in proizvodne procese. Predvsem pa se trudimo, da vedno znova postavljamo nove in višje standarde.

Obstaja veliko ljubiteljev smučanja in ostalih smučarskih športov, ki jim slaba prekrvavitev nog in rok hudo otežuje užitke na snegu. Vseeno pa razvoj tehnologije onemogoča tudi te težave in Hotronic se je specializiral v razvoj grelcev in sušilcev za rokavice smučarske čevlje in drugo obutev

Hotronic tako v povezavi z BootDocom nudi celovito storitev grelcev in sušilcev, ki posušijo čevlje in rokavice po vsej dolžine na učinkovit način. Sušilci so tihi in učinkoviti z vgrajenim varnostnim sistemom in opcijo samega ogrevanja rokavic ali čevljev. Prav tako zavzamejo malo prostora, tako da ga lahko spravimo v vsako potovalko.

 

Še več informacij na:

https://www.boot-doc.com/