Vpiši iskalni niz

NOVA SPOMLADANSKA KOLEKCIJA TRAIL TEKAŠKIH COPAT

V Raidlight kolekciji za pomlad 2022 so vsi modeli nadgrajeni v verzijo 2.0. Copati so ostali izredno lahki, zračni in dobro blaženi, vse nadgradnje pa pripomorejo k še lažjemu premagovanju kilometrov.

Novo kolekcijo lahko najdete v trgovinah EXTREME VITAL, ROSSI SPORT, SPORT&LAJF, IZI ŠPORT in VITA PRO SHOP !


REVOLUTIV 2.0

Copati za najtežje pogoje, ki s 6mm kramponi nudijo odličen oprijem. V zgornjem delu copata je uporabljen recikliran material, ki je izredno lahek, SpeedLace Lock sistem zavezovanja pa poskrbi za hitro zavezovanje. Sistem blaženja Dual+ nudi različno gostoto materiala in s tem tudi različnega blaženja na predelih, kjer se le-to potrebuje. TWS (Tendon Wrapping System) objame stopalo ter s tem nudi dodatno udobje in stabilnost. Modelu Revolutiv 2.0 je v primerjavi z njegovim predhodnikom dodan Rockplate, ki še poveča samo torzijsko stabilnost copata.

Raidlight Revolutiv 2.0

                  Raidlight Revolutiv 2.0                                                   Raidlight Revolutiv 2.0 WDYNAMIC  2.0

Novi Dynamic 2.0 tudi v novi izdaji ostaja izjemno zračen in vsestranski trail copat. Ponuja zmogljivost in udobnost obenem. Dynamic D+ Grip podplat s 6mmm kramponi omogoča raznolikost in odzivnost na vseh terenih. Sistem blaženja Dual+ nudi različno gostoto materiala in s tem tudi različnega blaženja na predelih, kjer se le-to potrebuje.

                   

                 Raidlight Dynamic 2.0                                                     Raidlight Dynamic 2.0 W


ULTRA 2.0


Nova Ultra 2.0 je najbolj udobna, saj ima največ blaženja ter najširše kopito izmed vseh modelov. V osnovi je model namenjen tistim, ki radi tečejo dolge oz. zelo dolge teke, saj sama oblika copata omogoča oz. daje stopalu prostor tudi ko je le-to že malce utrujeno. V novi izdaji je jezik malenkost daljši, na njem pa je vgrajena tudi mrežica za shranjevanje vezalk. M-Lock band še dodatno fiksira stopalo, 4mm kramponi pa nudijo odličen oprijem na težjih terenih ter lahkoten korak na malce bolj utrjenih terenih.

                                                      Raidlight Ultra 2.0

                                                  Raidlight Ultra 2.0 W