Vpiši iskalni niz

Prenovljena serija Fischer RC4

Prenovljena serija Fischer RC4

Fischer je popolnoma prenovil svojo premium RC4 kolekcijo

Najboljše za najboljše! S prihajajočo zimo na strmine prihaja popolnoma prenovljena serija RC4. Družini se je priključil nov model- RC4 CT! Vsi modeli imajo poleg novega dizajna tudi nov Race Cut 4, ki bistveno pripomore k še večji kontroli, natančnosti ter pospeševanju.

RC4 WORLDCUP CT

Smuči RC4 WC CT so bile razvite v Fischerjevem tekmovalnem oddelku, za jih pa sta značilni natančnost in kontrola. Nova oblika smuči, ki pripomore k boljšemu pospeševanju in odzivnosti. Prav tako smučka hitreje reagira na določene impulze, a je vseeno izjemno stabilna. Po celotni dolžni je opremljena z Diagotex-om, kar pripomore k odlični torzijski stabilnosti. S tekmovlano M/O podložno ploščo je ta smuča res vse, kar odličen smučar potrebuje!

RC4 WORLDCUP RC PRO/M-TRACK

Fischerjeva klasika- veleslalomska smučka s sandwich konstrukcijo ter dvojnim titanalom. Namenjena je dobrim smučarjem, ki uživajo v daljših zavojih in višjih hitrostih. Smučko RC4 WORLDCUP RC najdete v dveh verzijah, in sicer s klasično M- TRACK podložno ploščo ter tekmovalno M/O podložno ploščo,ki smučko naredi še bolj agresivno in odzivno.

RC4 WORLDCUP SC PRO/M/O

RC4 WORLDCUP SC PRO je slalomska smučka, ki omogoča najboljše možno smučanje za vrhunske smučarje, za učitelje smučanje in tiste, ki želijo imeti občutek, da obvladujejo slalomske zavoje do popolnosti. Z letošnjo sezono je tudi ta model prišel z novo RC4 obliko, v njej pa je skrito ogromno tehnologij: “Hole Ski” (luknja s “čistim oknom”), lesena sredica z 0,8 mm titanala ter “sandwich” konstrukcijo. Radij pri dolžini 165 cm je 13m, kar omogoča brezkompromisno navezovanje slalomskih zavojev. Tudi pri slalomski model najdemo v dveh verzijah; s klasično M- TRACK podložno ploščo ter tekmovalno M/O podložno ploščo,ki smučko naredi še bolj agresivno in odzivno.

RC4 RCS ALLRIDE

Smučka RCS je izjemno vsestranska, saj ima pri dolžini 165 cm radij 14,5 m. Sandwich konstrukcija ter lesena sredica z 0,5 dodanega titanala omogočata mirno navezovanje zavojev z izvrstnim oprijemom in torzijsko stabilnostjo. Za vse tiste, ki imajo radi tako kratke kot malo daljše zavoje!