Vpiši iskalni niz

NOVA KOLEKCIJA TRAIL COPAT RAIDLIGHT

NOVA KOLEKCIJA TRAIL COPAT RAIDLIGHT

Prenovljeni in nadgrajeni modeli trail copat Raidlight 3.0

Pomlad 2023 prinaša novo kolekcijo trail tekaških copat Raidlight. V letošnji kolekciji je 5 različnih modelov, ki poskrbijo za vse trail navdušence!

REVOLUTIV 3.0

Revolutiv 3.0 še vedno ostaja lahek in hiter copat. Največja pridobitev je Vibram® Megagrip, ki s 6mm kramponi še izboljša oprijem copata v težjih razmerah. Notranja obloga iz neoprena lepo objame stopalo ter preprečuje uhajanje zemlje in kamenčkov. Za blaženje skrbi tehnologija Dual+, ki deluje na principu dvojne EVA gostote in tako nudi podporo in blaženje na delih stopala, kjer se le-to potrebuje. Revolutiv 3.0 ima tudi SpeedLace Lock sistem zavezovanja, ki pa ga lahko po želji nadomestite z navadnimi vezalkami.

ULTRA 3.0

Ultra 3.0 v svojem bistvu ostaja zelo podobna predhodnici. Širši model, primeren za daljše razdalje je odlično blažen, zahvaljujoč tehnologiji Dual+. Podplat s 4mm kramponi nudi odličen oprijem, hkrati pa je primeren za raznovrstne, tudi malce trše podlage. Za še večje udobje poskrbita M-lock band, ki stabilizira stopalo ter posebna oblika copata v predelu ahilove tetive, ki preprečuje njeno draženje.


ASCENDO

Raidlight Ascendo je popolnoma nov model, ki je izredno dobro blažen ter oblikovan tako, da nudi stopalu maksimalno udobje. Ima Vibram® Megagrip podplat, ki s 5mm kramponi zagotavlja optimalen oprijem, Dual+ sistem blaženja v kombinaciji z 10mm padcem pa ustvarja copat, ki je primeren za različne teren ter različne razdalje.

XP 2.0

XP 2.0 je hiter čevelj za hitre traile. Z 255 grami je nalažji v kolekciji, saj ima izjemno lahek zgornji del, je hitro sušeč in izjemno zračen. Sistem blaženja Dual+ poskrbi, da je občutek še vedno prijeten, vgrajen Rockplate pa poskrbi za torzijsko odpornost čevlja.


DYNAMIC 2.0

Dynamic 2.0 je edini v kolekciji, ki je tehnično ostal isti, spremenjen je samo dizajn. Izjemno vsestranski trail copat, ki je dobro blažen zavoljo Dual+ tehnologije, nudi odličen oprijem v različnih pogojih, hkrati pa je zračen in hitro sušeč.