Vpiši iskalni niz

KAKŠNE SO RAZLIKE MED SMUČMI IZ SERIJE RC4 IN THE CURV?

KAKŠNE SO RAZLIKE MED SMUČMI IZ SERIJE RC4 IN THE CURV?

Vrhunska modela smuči, namenjena odličnim smučarjem, pa vendar se v performancu skrivajo razlike.

KOMU SO NAMENJENE SMUČI IZ SERIJ RC4 in THE CURV ?

Fischerjevi liniji RC4 ter THE CURV sta namenjeni odličnim smučarjem, ki želijo od svojih smuči vsaj toliko, kolikor sami vložijo vanje. Znotraj obeh linij so razporejeni modeli, ki se med seboj razlikujejo po zahtevnosti, se pravi po vzvojni ter upogibni togosti, vsi modeli pa vsebujejo tehnologije, ki so značilne za posamezno linijo.

SMUČI IZ SERIJE RC4

so namenjene tistim smučarjem, ki imajo v sebi nekaj tradicionalnega. Vsi modeli v liniji izhajajo iz razvoja tekmovalnih smuči, glede na samo notranjo sestavo pa so seveda prilagojeni različnim stopnjam smučarskega znanja. Skrita tehnologija te serije je t.i. Shaped Titanium, ki naredi smučko odzivno in primerno trdo na pozicijah, ki so pomembne za optimalno izpeljavo zavoja. Smuči v liniji RC4 imajo enoten radij in so torzijsko izjemno odporne. K torzijski odpornosti ogromno pripomore tehnologija Diagotex, pri kateri gre za karbonska vlakna, ki so postavljena diagonalno druga na drugo. Smuči iz te linije so primerne za tiste smučarje, ki želijo iz vsake vožnje iztisniti maksimum.

RC4 WC CT M/O


RC4 WC RC PRO M/O / RC4 WC RC MT

* razlika med modeloma PRO M/O in MT je v podložni plošči

RC4 WC SC PRO M/O / RC4 WC SC MT / RC4 WC SC MT WS

* razlika med modeloma PRO M/O in MT je v podložni plošči

RC4 RCS AR

SMUČI IZ SERIJE THE CURV

so nastale iz želje zasnovati smučko, ki bo imela karakteristike tekmovalnih modelov, hkrati pa bo primerna za celodnevno smučanje po različnih terenih. K vsestranskosti smuči ogromno pripomore tehnologija trojnega radija, z njim so prav vsi modeli v liniji primerni tako za kratke kot za dolge zavoje. Naslednja tehnologija v vrsti je Diagotex, ki je v modele implementiran glede na njihovo zahtevnost. Smuči v tej seriji imajo tudi konkavni sidewall, zaradi katerega smučka lepše drsi tudi v malo manj urejenih pogojih, hkrati pa je servis enostavnejši.

THE CURV M/O


THE CURV GT MT

THE CURV DTX MT/ THE CURV DTX WS

THE CURV DTI AR / THE CURV DTI AR WS