Vpiši iskalni niz

CityBreak – ponudba potovanj in doživetij za vsakogar

CityBreak – ponudba potovanj in doživetij za vsakogar

Pravijo, da so potovanja edina stvar, ki jo lahko kupiš in te obenem neizmerno obogati. Prav tako pravijo, da ne verjemite na besedo o lepotah bližnjih in daljnih dežel... Pač pa se tja odpravite sami in se prepričajte na lastne oči. Verjamemo, da se z vsakim potovanjem ustvari nova zgodba, ki jo tvorijo lepi spomini, nova prijateljstva, zanimiva spoznanja in edinstvene izkušnje, ki nam širijo obzorja in nas obogatijo.

V naši ponudbi boste našli tako krajše CityBreak oddihe, kot tudi sanjska eksotična potovanja. Večino potovanj organiziramo popolnoma po meri posameznega popotnika, v naši ponudbi pa boste našli tudi vnaprej pripravljene aranžmaje, družinske kampe, naše priljubljene skupinske odhode in oglede raznih športnih dogodkov. Poleg klasičnih storitev urejanja letalskih vozovnic, hotelskih namestitev, zavarovanj, itd., vam nudimo 100% podporo pred, med in po potovanju, da lahko potujete karseda brezskrbno.

Prvomajski Sea opening Krk za družine

Z udeležbo na SeaOpeningu na Krku, se bo vaša celotna družina naužila sončnih žarkov, športnih aktivnosti in družinske olimpijade. Hkrati boste deležni tudi kulinaričnih utrinkov Krka in si po želji ogledali tradicionalne ali povsem nove znamenitosti otoka.

Dnevi bodo vedno polni različnih športnih iger (odbojka, mini golf, telovadba, pohodi...). Najmlajši se bodo razveselili mini kluba, kjer bodo skupaj z ostalimi otroki in animatorji ustvarjali na delavnicah ter se zabavali na animacijskih uricah.

✔ vrhunske mobilne hiške v 5* campu

✔ bogat animacijski program za vso družino

✔ degustacija lokalnih dobrot

✔ odkrivanje lepot otoka Krk

Pohitite, do 31. 3. 2023 vam nudimo 25% popusta. Več informacij, vključno s programom po dnevih, vas čaka na naši spletni strani.

Prvomajski prazniki

Prvomajske počitnice predstavljajo čas, ko pomlad na polno zacveti in že začne dišati po poletju... Zaradi milejših pomladnih temperatur, daljših dni, večjega števila sončnih ur in prostih dni, ki smo jih v tem terminu deležni, predstavlja to obdobje idealen čas za potovanja! Za vas smo pripravili najzanimivejše destinacije v Evropi, ki smo jih lahko hkrati ponudili po ugodnih cenah.

Počitnice z letalom

Naveličani klasičnih destinacij? Mediteran ni samo Turčija, Grčija, ampak še veliko več!
Vse od vrhunske kulinarike, nepozabnih razglednih točk in znanih ter malo manj znanih kulturnih običajev.

CityBreak prestolnice

Citybreak je enostaven in kratek oddih v kateri izmed številnih evropskih prestolnicah in krajih.

Privoščite si pobeg iz vsakodnevnega domačega okolja in za nekaj dni odpotujte v mesto, ki ste si ga vedno želeli obiskati. Odmislite vsakodnevne težave in odmor izkoristite za obogatitev svojega raziskovalnega duha!

Aktivnosti v večjih mestih je neskončno... Sprehodite se lahko po prestolnicah Evrope, raziskujete številne znamenitosti, obiščete muzeje in galerije ali pa zgolj posedate po kavarnah in opazujete živahni vrvež okoli vas. Obvezno poskusite katere od lokalnih specialitet, ki jih v večjih mestih nikoli ne manjka, neskončne izbire trgovin pa kar vabijo v shopping.


Ogled dirk Moto GP

Kot že nekaj let, tudi letos organiziramo skupinske odhode z avtobusi na nam najbližje in najbolj zanimive dirke, kot so Misano in Mugello.

Poleg naših skupinskih odhodov ponujamo še pakete ogledov številnih dirk na evropskih tleh. Med najbolj zanimive in obiskane sodijo španske dirke, še posebej razburljiva je zadnja dirka sezone v Valenciji. Tisti največji avanturisti, pa se lahko odpravite tudi na ogled dirk Moto GP izven Evrope.


Ujemite svoje doživetje - na CityBreak.si.