Luis Alvarez do svojega 100. Ironman triatlona

29. maja je Luis Alvarez, dolgoletni Timexov triatlonec, oznanil, da bo tekmoval na še 100-tem Ironamnu, na Ironamn svetovnem prvenstvu v Koni, na Havajih, oktobra 2013.

Luis Alvarez je persona, ki navdihuje profesionalni in rekreativni športni svet. Zakaj? Luis je pri 24-letih začel transformacijo od 100-kilogramskega verižnega kadilca do serijskega Ironmana. Njegova pot spremembe se je začela, ko mu je spodletelo dokončati 5-kilometrsko hojo, tako pa si je obljubil, da bo izboljšal svoje zdravje. Od takrat je prepotoval svet, tekmoval na Ironamn triatlonih in širil svoje motivacijsko sporočilo.

Do sedaj je Luis dokončal 92 tekmovanj Ironman, načrtuje pa udeležbo na 13 Ironman tekmovanjih v letu 2013. Prvič bo zraven tudi njegov sin, ki se mu bo pridružil v Koni, kjer bo tekmoval na svojem prvem Ironamnu. »To je bilo neverjetno potovanje in ponosen sem, da delim svojo zgodbo z vsemi športniki sveta. Veselim se, da svoj mejnik proslavim s svojim Timexovimi prijatelji v Koni in dam zgled novi generaciji športnikov,« je povedal Luis.

Luis je član Timexove Multisport ekipe, ki je najstarejša in najprestižnejša triatlon ekipa na svetu, sestavljajo pa jo profesionalci in vrhunski amaterji, ki utelešajo žrtvovanje, zavzetost in strast do športa. Seveda vsi člani ekipe uporabljajo vrhunske Timexove Ironman športne ure.