THE CURV

Smučko CURV so zasnovale tri legende alpskega smučanja, Hans Knauss, Mike von Grüningen in Kristian Ghedina, osvojila pa je tudi ISPO AWARD GOLD WINNER 16l17 .

 Tehnologije, ki so uporabljene pri smučeh najvišjega ranga so prilagodili vrhunskim smučarjem, ki od smučke pričakujejo le največ. Smučka THE CURV bo na voljo v treh različicah, in sicer THE CURV BOOSTER, THE CURV DTX in THE CURV TI ALLRIDE / THE CURV RACE. Vsi modeli imajo:

TROJNI RADIJ poskrbi za univerzalnost smučke. Sprednji del smuči je slalomski za hitrejši vstop v zavoj. Srednji del je veleslalomski za stabilnost pri vodenju zavoja , zadnji del pa spet slalomski za agresiven izhod iz zavoja in hitrejšo pripravo novega.

KONKAVNI SIDEWALL za gladko drsenje skozi zavoj tudi pri večjih nagibih. Trenje s snežno podlago je tako zmanjšano na minimum.

DIAGOTEX™ za izboljšano torzijsko odpornost. Karbonska vlakna so postavljena diagonalno,kar v kombinaciji titanuim ploščami omogoča izredno torzijsko stabilnost.

PRILAGODLJIV KARAKTERrazlična geometrija pri različnih dolžinah smuči pomeni, da ima daljša smučka radij veleslalomske učiteljske smučke, krajša pa radij slalomske smučke.