Novi Aircontact Pro

Deuter je redefiniral svojega težkokategornika, Aircontact Pro. Tako predstavlja nov vzdržen material, ki je še bolj odporen proti vsesplošni obrabi, prednji žepi imajo še več prostora, splošen nov dizajn pa odraža nahrbtnikovo bolj udobno dimenzijo.

Novi Aircontact Pro postavlja standard za udobno nošenje večjih kilaž. Konstruiran je iz zelo vzdržnega, a hkrati presenetljivo na dotik mehkega materiala, ki zagotavlja odpornost in vzdržljivost. Z sistemom Vary Flex si lahko prilagajamo hrbtišče, pasni trakovi pa udobno sledijo pohodnikovemu gibanju – tako tudi najtežji tereni postanejo bolj enostavni. Sistem Vary Flex tudi enakomerno porazdeli težo po vsem hrbtišču, kar se posledično odraža v večji kontroli in stabilnost, zmanjšuje pa tudi dolgoročno utrujenost.

Praktičnost Aircontact Proja se odraža na vsakem koraku. Nahrbtnik lahko odpirate z zgornje ali spodnje strani, sprednji žep pa je zdaj še večji in bolj prostoren za shranjevanje map, vodičev, sončnih krem,… Novost Aircontacta je tudi nov ergonomsko oblikovan zgornji del hrbtišča, ki daje gibanju naše glave še več svobode. Še druga novost: pokrov nahrbtnika je zdaj mobilen in se ga da zlahka pretvoriti v priročno torbico.