Novi ACT Trail Pro

Deuter predstavlja popolnoma novo opremo za večdnevne izlete: ACT Trail Pro je vrhunski tehnični nahrbtnik, ki zagotavlja najboljše udobje in cel kup naprednih možnosti. Deuter se je še posebej osredotoči na to, kako naj bo teža razporejena po nosilčevem hrbtišču.

Slabo narejeni nahrbtniki lahko naredijo vaše breme veliko težje, kot v resnici je. Cilj dobrega nahrbtnika je zato enostaven: boljša razporeditev, lažji tovor! Novi ACT Trail Pro se ponaša vrhunskim okvirjem hrbtišča, ki poenostavi gibanje s pomočjo elastičnih zaponk. Geometrijski sistem efektivno prenese del teže na bočni pas. Hrbtni sistem pa poskrbi tudi za učinkovito hlajenje, saj votla hrbtna struktura poskrbi, da hladen zrak efektivno nadomesti vročega.

Sistema Auto-Compress in Pull-Forward s sistemom zaponk poskrbita za to, da se nahrbtnik kar se da prilega nosilčevemu hrbtu. Za dodatno priročnost pa poskrbi zadrga na vrhu, s katero lahko dosežemo notranjost nahrbtnika brez da bi ga odpenjali.

ACT Trail Pro najdemo v štirih modelih; 32SL in 38 SL sta zasnovana posebno za ženske, medtem ko najdemo »normalne« modele volumnov 34 in 40 litrov.