NOVA SMITHOVA FULLFACE ČELADA MAINLINE

 

Nova SMITH full face čelada, ki je lahka, zračna, primerna za agresivne all-mountain kolesarje, ki nudi zaščito, ki je potrebna za samozavestno in hitro vožnjo.

 

Čelada MAINLINE ima DH certifikat in ima skozi celotno površino vgrajen Koroyd®. MIPS® rotacijski sistem zaščite v kombinaciji s Koroyd®-om nudi učinkovito zaščito, kjer se upošteva dejstvo, da se padci največkrat zgodijo z udarci pod različnimi koti; v tem slučaju tehnologija MIPS® ustvari drsno plast med zunanjim delom čelade in glavo. Posledično je rotacijska sila močno zmanjšana in posledice padca manjše.

 

Čelada MAINLINE ima tri sete unikatno oblikovanih blazinic za ličnice, dva seta notranjih vložkov za vrh glave in dva zvitka za podporo vratu, ki zagotavljajo odlično prilagajanje. Vse blazinice se enostavno odstranijo in čistijo. Sistem zračenja AirEvac™ poskrbi da hladnejši zrak, ki pride v čelado, izpodrine toplejšega, kar preprečuje rošenje vaših očal. V ščitniku za brado je prav tako dodatna odprtina, ki omogoča nemoten pretok zraka. Zaradi Aerocore™ konstrukcije v kombinaciji s Koroyd®-om je MAINLINE izredno lahka čelada (VELIKOST M- 770 g), ki na račun lahkotnosti ne žrtvuje debeline in kakovosti materialov, kateri nudijo ustrezno zaščito.