NOVA POTOVALNA LINIJA- DEUTER AVIANT

Deuter je letošnjo jesen na trg lansiral novo potovalno linjo AVIANT. 5 različnih modelov, ki poskrbijo za vse profile ljudi, ki se radi odpravijo na potovanje. Skupni imenovalec vseh modelov je funkcionalnost, ki je tako značilna za Deuter, odličen videz in udobje.

 

AVIANT CARRY ON/ AVIANT CARRY ON PRO

Funkcionalen nahrbtnik, ki ustreza kriterijem »Carry-on« prtljage. Primeren je za krajše oddihe ali poslovna potovanja. Uporablja se lahko kot nahrbtnik ali torba, ima ločena prostora za shranjevanje vašega računalnika in oblek in organiziran sprednji žep, kamor lahko shranite malenkosti.

 

MODELI: CARRY ON 28, CARRY ON 28 SL, CARRY ON PRO 36, CARRY ON PRO 36 SL

 

AVIANT ACCESS PRO

Hibridna rešitev za internacionalne popotnike, ki kombinirajo vsestranskost nahrbtnika s praktično uporabo potovalnega kovčka. Model ACCESS PRO ima na večji del pritrjen tudi manjši nahrbtnik, ki je odličen za dnevne izlete.

 

MODELI: ACCESS PRO 55 SL, ACCESS PRO 60, ACCESS PRO 65 SL, ACCESS PRO 70

 

AVIANT ACCES

Nahrbtnik namenjen tistim, ki potujejo pogosto, poslovno ali zgolj za zabavo. Za tiste, ki želijo nahrbtnik sofisticiranega videza, katerega je enostavno spakirati in je prijeten za nošnjo. Modela v manjših litražah sta v »carry-on« dimanzijah.

MODELI: ACCESS 38 SL, ACCESS 38, ACCESS 50 SL, ACCESS 55

 

AVIANT DUFFEL PRO

Za aktivne popotnike, ki obožujejo avanture in za te potrebujejo veliko prostora. Duffel Pro je robustnega videza, izjemno odporen ter vodoodporen. Znotraj torbe se skriva manjši nahrbtnik, katerega se lahko uporablja za dnevne izlete.

MODELI: DUFFEL PRO 40, DUFFEL PRO 60, DUFFEL PRO 90