Neverjeten začetek sezone Fischerjevih nordijcev

Kar začnimo. V Gaellivariju se je začela tekaška sezona, še posebej uspešno za Fischerjeve tekače. Ti so namreč pobrali vse medalje! V prosti tehniki na 10 km je namreč slavila Marit Bjoergen (Fischer smuči in čevlji) pred Therese Johaug (NOR, Fischer smuči) in Kikkan Randal (ZDA, Fischer smuči). V moški tekmi na 15 km je slavil Martin Johsrud Sundby (NOR, Fischer smuči in čevlji) pred Alexejem Poltoraninom (KAZ, Fischer smuči in čevlji) ter Marcusom Hellnerjem (SWE, Fischer smuči)

V Lillehamerju je potekalo tekmvoanje v smučarskih skokih za svetovni pokal in zopet so bile stopničke obarvane v rumeni Fischerjevi barvi. Slavil je Nemec Severin Freund pred Avstrijcem Thomasom Morgensternom in Norvežanom Andersom Bardalom. V ženski konkurenci je Anette Sagen (NOR) osvojila 3. mesto z Fischerjevimi smučmi.

V biatlonu je ruska mešana reprezentaca začela z zmago. Reprezentanca, ki je v celoti tekla z Fischerjevimi smučmi je tekla v sestavi Olga Zaiceva, Olga Vilukhina, Alexej Volkov (smuči Fischer) in Evgenij Ustjugov (Fischer smuči in čevlji).