Logarjeva v Saporu tik pod odrom za zmagovalke

Na tekmi smučarskih skakalk za svetovni pokal v Japonskem Saporu je svoje sposobnosti najbolje pokazala Eva Logar, ki se je uvrstila na četrto mesto, ter tako dosegla uspeh kariere. Eva, ki je stara šele 21 let, je lansko sezono izpustila zaradi poškodbe. Kakorkoli, že na prvi tekmi za svetovni pokal letos, je prišla med 10 najboljših. Eva, ki skače z Fischerjevimi smučmi, je sicer skočila le eno serijo, saj je bila druga serija odpovedana zaradi težav z vetrom.

Na prvi tekmi smučark skakalk za svetovni pokal v Saporu se je izkazala Eva Logar, ki je zasedla četrto mesto in tako prišla do najboljše uvrstitve v karieri.

“Z današnjim skokom sem kar zadovoljna. Končno sem se pred nastopom zbrala. Rezultat je temu primeren. Za nastop sem imela zelo dobre razmere. Danes je bila nekoliko nepravična tekma, zaradi česar ni vse povsem realno. Upam, da bo jutri boljše. Najboljše tekmovalke zaradi razmer niso uspele priti povsem na vrh. Treba je bilo imeti tudi nekaj športne sreče za najvišji rezultat,” je dejala Logarjeva.