Kostelič podaljšal pogodbo z Fischerjem!

 

Svetovna smučarska zvezda, Ivica Kostelič in Fischer sta se obojestransko sporazumela, da podaljšata pogodbo še za naslednji 2 leti, do Olimpijskih iger v Sočiju. “Res smo zadovoljni z novo pogodbo, pravzaprav ni bilo ničesar, kar bi preprečevalo podpis že od samega začetka. Kostelič je naša glavna zvezda in res cenimo to partnertstvo. Pravzaprav je bilo vse podpisano brez kakršnihkoli komplikacij,” je dejal Fischerjev direktor za tekmovalni sektor Siegi Voglreiter.

Kostelič smuča z Fischerjevimi smučmi, čevlji in vezmi že od leta 2007, od takrat pa je slavil 15 zmag v svetovnem pokalu, dobil 3 medalje z Olimpijskih iger in svetovnih prvenstev, ter kar 3 male kristalne globuse. Seveda pa je največji uspeh Hrvata veliki kristalni globus v sezoni 10/11, ta dosežek pa je tudi največji uspeh podjetja iz Rieda.

Ivica seveda cilja na uspešno vrnitev naslednjo sezono, potem ko je imel letos težave s poškodbami, ki so ga tudi odnesle z boja za veliki kristalni globus. Cilji za naslednji 2 sezoni so že določeni, kaj pa bo doseženo, je seveda največ odvisno od njegovega zdravja.