FISCHER RANGER FREE

 

KATERIKOLI dan, na RAZLIČNIH terenih , v RAZLIČNIH pogojih. Z ISTIM smučarskim čevljem- FISCHER RANGER FREE.

FISCHER RANGER FREE je izjemno lahek freeride smučarski čevelj, ki je stabilen in narejen tako, da nudi izjemen performance pri smučanju kot tudi izjemno lahkoto gibanja pri hoji navkreber.

Nastavite nevsiljiv, integriran HIKE/SKI vzvod na funkcijo SKI, in Ranger Free se spremeni v stabilen smučarski čevelj, s flexom 130 (oz. 120 in 110). Udobna širina 99m in z grilamidom okrepljena školjka zagotavljata občutek varnosti in zanesljivosti v vsakem zavoju.

Medtem ko najboljši spusti pridejo na vrsto šele po zahtevnem vzponu, je najboljši prijatelj vsakega smučarja sigurno udobje pri hoji, ki ga nudi Ranger Free. HIKE/SKI vzvod nastavite na funkcijo HIKE, in čevelj vam bo nudil odličen razpon gibanja in udobja pri hoji oz. hoji na smučeh.  Pri prečkanju izpostavljenih delov, ki so začinjeni s skalami in ledom, pomaga GripWalk z Vibram® podplatom.

Vsaka komponenta Ranger Free smučarskega čevlja je bila pregledana in optimizirana, tudi z namenom doseči zavidljivo nizko težo 1540 gramov. 3-D AFZ notranji čevelj je oblikovan kar se da minimalistično, vendar še vedno nudi vso podporo in udobje. Za tiste najzahtevnejše, imajo čevlji tudi nastavek za vezi Dynafit.

Nizka teža poskrbi za to, da smučar pri hoji varčuje s prepotrebno energijo. Prav tako zagotavlja določeno agilnost v celem snegu ter pri hoji po zahtevnem terenu. Pogoji v hribih in gorah se dnevno spreminjajo, zato je čevelj, ki je ultra lahek in vsestranski  tisto, kar potrebuje vsak smučarski entuziast!