FISCHER NE POČIVA NA LOVORIKAH ! NOVI, ŠE BOLJŠI SPEEDMAX

Tehnologija Cold Base Bonding se je izkazala že v prejšnji sezoni. Gre za poseben proces izdelave, ki vzdržuje homogenost molekularne strukture v drsni oblogi. S tem se pridobi najboljše možne drsne lastnosti in najboljša možnost za pripravo smuči z različnimi mažami, saj pore v drsni oblogi vzdržujejo svojo prvotno obliko. Pomembno je tudi to, da so na ta način smuči lahko hitrejše v širšem temperaturnem območju, saj vmesna plast v drsni oblogi absorbira temperaturne razlike ter s tem zagotavlja konsistentnost in odlične drsne lastnosti v različnih pogojih.

Zmagovalno formulo so še nadgradili  s procesom imenovanim Finish First, s katerim so zmanjšali izpostavljenost smučke oz. njene baze,  toploti, s tem pa izpolnili najpomembnejši cilj: narediti smučko čim hitrejšo!

 Z računalniško vodenim merjenem posameznih lastnosti smučke in skrbnim beleženjem le-teh, na koncu zagotovijo, da se obe smučki v paru ujemata 100% (Precision Pairing System)

Poleg vseh zgoraj naštetih tehnologij, je letos Speedmax paket, s smučmi, čevlji in  palicami, definitivno zmagovalna kombinacija!