Carrera – predstavitev podjetja

Zgodovina znamke Carrera (»Carrera Panamericana«, avtomobilska dirka čez Mehiko) na področju športnih, ter smučarskih očal in čelad sega dolgo nazaj v leto 1956. Carerrina zgodba o uspehu in inovativnosti traja še do danes in tako je Carrera postala ena izmed vodilnih na področju očal in čelad.

Najboljši športniki se odločajo za najboljše izdelke in tu nastopa Carrera, ki s svojo tradicijo, tehnologijo, inovativnostjo in oblikovanjem odigra odločilno vlogo. Dizajn Carrere prihaja s slavne italijanske šole in je znan po vsem svetu. Pristen, funkcionalen in tehnično inovativen.

Več kot 50 let Carrerine čelade varujejo najboljše svetovne športnike na najbolj extremnih tekmovanjih. Ob pomoči najboljših strokovnjakov so razvili največjo mero varnosti, brez da bi ogrozili udobje. Vse seveda ob pomoči najboljših materialov.

Danes je Carrera prestižna znamka in sinonim za dizaj in tehnične novosti. Predstavlja energičen in dinamičen način življenja, tako znamka tudi izraža nek entuziazem. Vse to pomaga, da so izdelki Carrere močno cenjeni.

Oblikovanje:  vsi izdelki so zasnovani u inovativno in funkcionaldno namero, da zadoščajo posameznikovim zahtevam, ne da bi “ogrozili” modne trende, ki nas danes obkrožajo.

Tehnične novosti: Carrerini izdelki so preizkušeni s strani športnikov v laboratorijih, ki jih nato uporabljajo med treningom in tekmovanjem.

Šport v krvi: to dejstvo pripomore k temu, da se Carrera vedno žene za kreativnostjo, tako da so končni izdelki karseda prijazni uporabniku, varni in tehnološko razviti.