Under Armour postaja globalna znamka

UNDER ARMOUR je ameriška znamka športnih oblačil, bazirana v Baltimoru. Ustanovljena je bila l. 1996, danes pa je eno izmed vodilnih podjetij na področju razvoja “performance” oblačil.

Vse se je začelo z enostavnim načrtom: izdelati superiorno in unikatno majico. Majico, ki se perfektno prilega telesu, zraven pa poskrbi za svobodno dihanje kože. Majico, ki sodeluje z vašim telesom in z njim skupaj regulira temperaturo in tako izboljša učinek telesa. Tako je od te prve majice, več kot desetletje nazaj, Under Armour razvil linijo hi-tech oblačil iz mikrovlaken, posledično pa se je oblikovala nova industrija “performance” oblačil.

Načelo Under Armourja je: športniki morajo ostati suhi in telesna temperatura konstantna, v peklenski vročini ali v surovem mrazu in povsod vmes. Kakršnikoli pogoji, kakršenkoli šport. Vsi UA izdelki so oblikovani z najbolj inovativnimi in tehnično dovršenimi materiali, da se učinek športnika zviša. Tako Under Armour nudi reguliranje telesne temperature, funkcionalno všite žepe, raztegljivost, “UPF” zaščito proti soncu, ergonomsko oblikovanost in lahkost izdelkov…

V paleti izdelkov UA lahko vsak najde nekaj zase. Od tekačev, nogometašev, košarkarjev, golfistov, celo trenerjev in tistih, ki stojijo za stranskimi črtami. Pri Under Armour je poskrbljeno za vse.