Under Armour glavni opremljevalec Tottenhama

Under Armour bo odslej oblačil angleškega premierligaša Tottenham Hotspur. 5-letna pogodba, ki bo začela veljati s sezono 12/13 je vredna 50 milijonov funtov. Under Armour bo opremljal Tottenham z športnimi oblačili in dresi, tako za prvo ekipo, kot vse mladinske pogone.

Under Armour tako nadaljuje svoje investicije na evropskih trgih in nadaljuje s postavljanjem trendov, ki jih je začrtal z ustanovitvijo leta 1996. Glavna značilnost Under Armourjevih oblačil je tehnološka dovršenost, ki športnika ohranjajo suhega skozi športno aktivnost. Danes je Under Armour ena izmed najhitreje rastočih znamk v ZDA in Evropi, ohranja pa sloves enega najbolj inovativnih proizvajalcev športne opreme, oblikvoane za izboljšanje športnikovega “performansa”

Daniel Levy, predsednik Tottenhama: “Zadovoljni smo, da bo Under Armour postal naš novi partner. So izjemno ambiciozna znamka z globalnimi aspiracijami, kar jih naredi idealne partnerje za Tottenham.”

Kevin Plank, predsednik uprave Under Armour: “Sklenili smo izjemno pomembno partnerstvo za Under Armour. To da smo se sporazumeli z Tottenhamo, kaže kako predani smo rasti znamke Under Armour v Veliki Britaniji, ter predstavitvi naše znamke na najbolj prestižnih športnih prizoriščih.”

Poleg Tottenhama, ki ga bo UA začel oblačiti prihodnje leto, pa ima slednji sklenjene dogovore še z nekaterimi ekipami, kot sta mehiška Estudiantes Tecos in Deportivo de Toluca, grški Aris Thessaloniki, izraelski Maccabi, ter waleška rugbijska reprezentanca.